Standard farger:

Vis standard farger
 

Non-standard farger:

Vis non-standard farger
 

 

Vakkert matchende farger på vinduer og dører er det uttrykksfulle høydepunktet på fasaden. Mer enn 30 farger og alternativer av imitert tre lar oss skape en løsning tilpasset enhver smak og alle typer bygg. Fargene vil fortsatt være klare etter mange års bruk.

spalvos-priedai-2

 

 

I tillegg til spesielle, eksklusive farger har vi også et bredt spekter av vindu- og dørhåndtak, slik at du enkelt kan velge riktig farge og stil.

Vi tilbyr også en svært sikker vindushåndtak som heter Secustic, med en beskyttelsesmekanisme mot innbruddstyver. Låsemekanismen forhindrer at håndtaket kan dreies fra utsiden, og stopper slik inntrengere. Ved å vri på bryteren, utløses låsebolter som låser seg i de spesifikke sporene. Hver gang de låses, hører du et klikk. Ved et forsøk på å åpne vinduet fra utsiden, vil de små boltene blokkere håndtaket og det å bryte seg inn blir en umulig oppgave.

spalvos-priedai-1

Alle våre vinduer som åpnes innover er forsterket med tyske Siegenia-beslag eller østerrikske Maco-beslag. Vinduer som åpnes utover er forsterket med danske Ipa-beslag.

Våre beslag er av den beste kvaliteten i Europa, og er testet og sertifisert.

Show
Hide