Varmeisolerende glassruter (Termo)

termoEn gruppe på to glassruter inkludert isolerglassruten produsert ved hjelp av ett varmereflekterende glasspanel. De er egnet for boliger med krav til energieffektivitet for oppvarming.

En gruppe på tre glassruter inkludert isolerglassruten som lages ved hjelp av to varmereflekterende glasspaneler. De anbefales for boliger og offentlige bygninger med ekstra høye krav til energieffektivitet for oppvarming, og er spesielt egnet for bygging av passivhus. Et passivhus er et energibesparende hus som bruker 80 prosent mindre energi i bruk enn de fleste konvensjonelle europeiske bygninger.

Når du velger isolerglassruter i henhold til de tekniske dataene er det nødvendig å vurdere solfaktoren for glass (G). Denne angir solenergien som kommer inn i huset gjennom glasset, noe som er veldig viktig når du bygger et passivhus, fordi de ønskede resultatene ikke kan oppnås uten bruk av solenergi. Vinduer mot sør har en god solgjennomstrømming og den innkommende solenergien varmer rommene, noe som reduserer oppvarmingskostnadene. Dette viser at rom kan varmes opp ikke bare ved hjelp av varmesystemet, men også vinduene.

Lydisolerende glassruter (Sound)

soundSound er gruppen av isolerglassruter som er produsert fra materialer som forbedrer lydisoleringsfunksjonen. Faktorer som forbedrer lydisolasjonen av isolerglassruter:

  • Glassets masse (jo høyere den er, jo lavere er gjennomstrømningen av lyd);
  • Glassets konfigurasjon (bør være asymmetrisk ved å bruke forskjellige glasstykkelser);
  • Spesialglass (glass laminert med lydisolerende film);
  • Bruk av spesiell gass i isolerglassrutene;
  • Avstanden mellom rutene (jo større jo bedre);
  • Festematerialet for glassrammen (Swisspacer, TGI, aluminium).

Solenergi isolerglassruter (Sun)

sunSun er den gruppen av isolerglassruter som er laget ved hjelp av glass som reduserer gjennomstrømingen av solenergi.

Dette er gjennomsiktig og farget glass med moderne, flerfunksjonelle belegg der gjennomstrømningen av solstråler i isolerglassrutene er lavt. Det er den nyeste generasjonen av isolerglassruter, og med sin overflod av egenskaper er de best egnet for boliger og offentlige bygninger hvor folk bor i svært komfortable forhold.

Isolerende sikkerhetsglassruter (Safe)

safeSafe er den gruppen av isolerglassruter som omfatter ruter laget av sikkerhetsglass. Sikkerhetsglass er laminert, herdet, armert eller brannsikret glass.

Disse isolerglassrutene anbefales for bygninger eller strukturer med krav om beskyttelse mot skade eller innbrudd.

 

Mønstret, dekorert (malt) glass:

Mønstret glass er glass med en mønstret overflate. Brukes til skilleveggvinduer både inne og ute. Dette glasset gir delvis gjennomsiktighet og lysgjennomstrømning.

Dekorert (malt) glass har en overflate dekket med et utvalg av spesiell maling, som støpes inn i glassoverflaten ved høy temperatur.

dazyti

Dekorative bånd inne i isolerglassruter:

glass-1Gjør at et vindu ser eksklusivt ut, er tilgjengelig i forskjellige farger og er lett å vaske, ettersom båndene er på innsiden av glasset.

 

 

 

 

 

 

 

Stilige, dekorative bånd som er satt inn i isolerglassrutene (tosidig):

glass-duplexSer flotte ut både sett fra avstand og nært inntil. Denne dekorasjonen gir inntrykk av at isolerglassruten er delt inn i flere deler, mens den i virkeligheten er én hel glassrute. Dette alternativet er svært populært i Skandinavia.

 

 

 

 

 

 

Dekorative glassdelende bånd:

glass-2For de som har eksepsjonelle krav: Hver del er ekte, dvs. at hver enkelt synlige glassdel vil være en egen isolerglassrute.

 

 

 

 

Show
Hide