“Du kan føle våre energibesparelser”

energy-efficiencyENERGI ER VERDT Å SPARE
Vi tilbyr vinduer og dører med isolerglassruter som gir den beste termiske ytelse og har spesielt gode varmebeholdende egenskaper. Dette reduserer behovet for oppvarming betydelig, noe som selvfølgelig reduserer kostnadene. 
color-palleteFARGEUTVALG
Vakkert matchende farger på vinduer og dører er det uttrykksfulle høydepunktet på fasaden. Mer enn 30 farger og alternativer av imitert tre lar oss skape et produkt tilpasset enhver smak og alle typer bygg. Fargene vil fortsatt være klare etter mange års bruk. 
securitySIKRERE
Avhengig av plasseringen av og tilgangen til vinduer og dører, må de oppfylle de tilsvarende sikkerhetskravene. Vinduer fra Veka-profiler kan utstyres med spesielle innbruddssikrings-beslag, håndtak og innglassing i henhold til individuelle preferanser. 
VUTMERKET INNENDØRSKLIMA
De utmerkede isolerende egenskapene til Veka-profiler bidrar til å opprettholde en jevn innetemperatur, og sikrer slik et behagelig mikroklima. Tilleggsforsegling forhindrer den minste antydning til kulde eller trekk. 
drumsGOD LYDISOLASJON
Støy i et rom reduserer komfort og kan være farlig for helsen. Selv standard vinduer med Veka har god lydisolasjon – de samsvarer med den høyeste beskyttelsesklassen mot støy. 

qualityLANGTIDSINVESTERING
Nye vinduer er en verdifull investering som øker verdien på eiendommen din. Veka-profiler av høy kvalitet med ekstremt glatte overflater forblir vakre i mange år, de er raske og enkle å rengjøre, og må aldri males på nytt. 
Alle våre produkter i PVC har 10 års fabrikkgaranti.
På våre treprodukter har vi 5 års fabrikkgaranti.

Show
Hide