Vi tilbyr et bredt spekter av terrassedører, hvor du helt klart kan finne det mest hensiktsmessige alternativet. Terrassedører kan åpnes ved å skyves eller foldes mot vegg.  Kunder ønsker ofte ekstra bred, uhindret adgang til terrassen og her tilbyr vi flere alternativer, som muliggjør en inngangsbredde på opptil tre meter.  Du finner alle de tilgjengelige mulighetene nedenfor:

BD, terrassedører – terrassedørene kan åpnes vertikalt, horisontalt og har i tillegg mikroventilasjon, dette er standarddører for en balkong eller terrasse, de er lette å åpne og lufter huset ditt.

bd terasos

Skyvedører – dørene kan svinges og skyves til siden. Velger du denne døren, kan du enkelt lufte huset ditt, og hvis du skyver den til siden vil du få en åpning som er opptil 1,5 meter bred.

skyvedorer

Hebe Shebe Tur, Veka-skyvedør – dører skyves mot siden. Dette systemet kan brukes til å oppnå et produkt med en meget bred åpning på opptil 3 meter.

veka-slide

Foldbare dører – døren kan brukes som en standard balkongdør, men om nødvendig kan alle dørens hengslede deler foldes og skyves til sidene – her får vi en enorm åpning.

Foldbare

Show
Hide