YtterdørerDører er heller ikke standardprodukter. Riktig produksjon av dører krever spesielle ferdigheter, spesielt utstyr, og profesjonelle medarbeidere. Beslag, låsinstallasjon og andre viktige ting er spesielt komplisert og krever mye kunnskap. For hovedinngangsdører som åpnes mange ganger hver dag, er sikkerhet og holdbarhet ekstremt viktig.

Ytterdører er underlagt spesielle krav og de lages av spesifikke materialer. I motsetning til vinduer, forsterkes dørhjørner ytterligere for å garantere at dørpanelets stivhet opprettholdes. Våre PVC dører er utstyrt med en tre-punkts lås som ikke bare gir styrke, men også tetthet.

Vi gir kunden muligheten til å utforme sin egen dør eller velge et mønster fra vår katalog. Dørene leveres i imitert tre og i mange andre farger. Dørene kan også ha isolert glassrute, som kan fremstilles av gjennomsiktig eller dekorert glass. Vi er klare til å lage akkurat det du ønsker.

Fordeler med plastdører:

Høykvalitets dører er holdbare, tette, motstandsdyktige mot fukt, lette å rengjøre og ser presentabel ut. Dører som er laget av 82 mm tykke plastseksjoner, har allerede tre tetningslister og er innglasset med en 48 mm tykk isolerglassrute eller en termisk plate (48 mm tykk).

Show
Hide